Vertrouwenspersonen en conflictbemiddelaar

Wij staan altijd voor je klaar!

Vertrouwenspersonen

en conflictbemiddelaar

Als Volt Rotterdam willen we een open en inclusieve partij zijn, waarbij iedereen zich prettig voelt. Deze cultuur zetten we samen neer, met het bestuur, de fractie, vrijwlligers en alle andere leden.

Wanneer er zich echter een situatie voordoet waarin een Volter agressie of uitsluiting ervaart, op ongewenste wijze wordt benaderd of ervaart dat een ander dit overkomt, of wanneer er sprake is van een conflict tussen partijen, dan kan die terecht bij één van de vertrouwenspersonen en conflictbemiddelaars.

Om (anoniem) te melden, om de situatie te bespreken, advies, ondersteuning of bemiddeling te vragen en/of een aangifte te doen. Weet dat de informatie die je deelt met hen vertrouwelijk is, tenzij er wettelijke verplichtingen zijn die de geheimhoudingsplicht doorbreken.

#VoltRotterdam

De contactpersonen

Bij Volt Rotterdam is Michael Tai de conflictbemiddelaar a.i.
en de vertrouwenspersonen zijn Marjan van Parijs en Jan Chau. Onderstaand stellen zij zich voor, waarmee ze je uitnodigen contact op te nemen.

Jan Chau

Vertrouwenspersoon
Jan is te bereiken via mail:
jan.chau@volteuropa.org

We zijn een jonge en snel groeiende beweging.
Dat betekent dat er in de vele interacties met verschillende meningen en achtergronden, wel eens wat mis kan gaan. Ik vind het belangrijk dat we op een open en constructieve manier met elkaar om gaan en dat we vooral elkaar in ieders waarde moeten laten. Mocht je dus met iets zitten waarover je wilt praten, neem dan gerust contact met mij op.

Marjan van Parijs

Vertrouwenspersoon
Marjan is te bereiken via mail: marjan.vanparijs@volteuropa.org

Met vele jaren levenservaring, en als zelfstandig adviseur/coach draag ik graag bij aan een respectvolle en rechtvaardige samenwerking binnen Volt. Ik ben betrokken bij de mens, biedt graag een luisterend oor, en heb als vanzelfsprekend uitgangspunt de gelijkwaardigheid van eenieder. Heb je behoefte om te sparren, melden of op een andere manier een goed gesprek, dan spreek ik je graag.


Michael Teng-Li Tai

Conflictbemiddelaar
Michael is te bereiken via mail:
michael.teng-li.tai@volteuropa.org

Zowel in mijn studiejaren waar ik gretig debatteerde, als tijdens mijn werk als manager/coach, heb ik veel geleerd over ethiek en conflictresolutie. Met empathie en geduld wil ik dit graag uitdragen bij Volt Rotterdam en oplossingen bieden waar nodig. Ook als er geen conflict is, hoor ik graag iemands mening of vraag over dit onderwerp. Je kunt dus altijd contact met me opnemen.
.