'De week na de verkiezingen'

Op 14, 15 en 16 maart vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats, waarbij Volt Rotterdam 2 zetels behaalde. Imane Elfilali en Tim Kind zullen daarom op 30 maart worden beëdigd in de Rotterdamse gemeenteraad. Onderstaande foto's geven een klein inkijkje in de week na de verkiezingen, want het harde werk voor Rotterdam gaat nu echt beginnen!

Op de verkiezingsavond waren kandidaten, bestuur en vele vrijwilligers aanwezig in Poing om de uitslagen te volgen. Daarnaast ging een kleine delegatie naar het stadhuis om de eerste exitpol te horen. En zoals je in de foto hiernaast kunt zien werd deze enthousiast ontvangen!

16 maart 2021

Op de dag na de verkiezingen kwamen de lijstrekkers van alle politieke partijen in Rotterdam bijeen in het gemeentehuis aan de coolsingel om met elkaar te spreken en terug te blikken op de verkiezingen. Wat zijn wij trots dat we de komende 4 jaar met 2 zetels mee zullen doen in de gemeenteraad!

17 maart 2021

Op de dag na de verkiezingen en de maandag daarop kwamen we als kandidaten team samen om terug te blikken op de campagne en de verkiezingen. Tevens stonden er vele andere agendapunten op de planning, want gezien we voor het eerst in de Rotterdamse raad zijn gekozen, moeten we flink aan de slag!

17 & 21 maart 2021

Alweer een dagje op het stadhuis, want de nodige papieren moesten worden doorgespit en werden ondertekend. Onze Imane Elfilali en Tim Kind doen dat natuurlijk wel in stijl in de burgerzaal van het stadhuis! Hopelijk kunnen we binnenkort ook in onze fractiekamer terecht, zodat we echt aan het werk kunnen en kunnen knallen voor alle Rotterdammers!

22 maart 2021