Gemeenteraad

Wij komen net kijken. Dat helpt!

Volt Rotterdam staat voor een nieuw politiek geluid, een nieuwe generatie in de politiek. Wij willen een Rotterdam dat vooruit kijkt en slim beleid maakt voor alle mensen in de stad. Dat doen we door dichtbij alle Rotterdammers te staan. Wij geloven in samenwerking en nuance en denken niet in tegenstellingen. Het is tijd voor een nieuw optimistisch geluid. Wij, Rotterdammers, gaan samen bouwen aan een stad van gelijke dromen en gelijke kansen.

Daarom deed Volt Rotterdam-Rijnmond in maart 2022 mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam, waar twee zetels werden behaald!

Mouwen opstropen en aan de bak!

#VoltRotterdam

Kijk en luister!

Kijk naar de debatten waar Volt Rotterdam aan deelgenomen heeft of luister naar onze kandidaten op de Volt Roffacast!

Game & Connect

Bij @HouseofEsports vond het Game & Connect debat plaats, waarbij we al gamend in contact kwamen met jongeren en het gesprek aangingen. Luuc Dekkers van Volt was erbij!

12 maart 2022

Veerkracht Vooruit

Met Veerkracht Vooruit vond plaats met onze lijstrekker Imane Elfilali daarbij! Heel de dag stond de dialoog over diverse thema's centraal, waarbij burgemeester Aboutaleb de aftrap deed.

10 maart 2022

#GeneratieVolt

Campagne Evenementen

Verkiezingsdag! Ga vandaag stemmen voor de gemeenteraad!

16 maart 2022

Verkiezingsdag 2: in een zonnig Rotterdam de straat op!

15 maart 2022

Volt Rotterdam was op het Albeda verkiezingsfestival!

15 maart 2022

Verkiezingsdag 1: we gingen natuurlijk weer de straat op!

14 maart 2022

Volt Rotterdam wint twee zetels!

Op de uitslagenavond waren we met vele leden in Poing, Rotterdam. Ook in het stadhuis waren we te gast, waar we natuurlijk met gejuich de eerste prognose ontvingen!