Debatten

Game & Connect

Bij @HouseofEsports vond het Game & Connect debat plaats, waarbij we al gamend in contact kwamen met jongeren en het gesprek aangingen. Luuc Dekkers van Volt was erbij!

12 maart 2022

Met Veerkracht Vooruit

Met Veerkracht Vooruit vond plaats met onze lijstrekker Imane Elfilali daarbij! Heel de dag stond de dialoog over diverse thema's centraal, waarbij burgemeester Aboutaleb de aftrap deed.

10 maart 2022

PorTalx Havendebat

Luuc Dekkers was namens Volt aanwezig bij het PorTalx Havendebat, waar werd gesproken over verduurzaming van de haven, waterstof, banen etc.

10 maart 2022

De Macht en de Nacht

Tim Kind deed namens Volt mee aan het debat "De Macht en de Nacht" over de Rotterdamse nachtcultuur. En daarna werd er natuurlijk gedanst!

10 maart 2022

Het Regenboogdebat

Bij het Regenboogdebat in Club Haug was Luuc Dekkers namens aanwezig. Hij debateerde over LHBTI+ en het onderwijs.

9 maart 2022

STUUR studentendebat

Onze Femke Bouwer deed mee aan het STUUR debat. Vele topics, zoals studentenhuisvesting, uitgaansgelegenheden en openbaar vervoer kwamen aan bod

9 maart 2022

Ondernemersdebat

Het Verkiezingsgesprek, met Imane Elfilali, vond plaats in het Bibliotheektheater. En de peiling op het einde was natuurlijk top!

8 maart

SKIN Debat

Vandaag ging Gwenaelle Boyaval in debat over de missie van SKIN-Rotterdam! Over het versterken van leefomstandigheden van mensen met een migratieachtergrond etc.

8 maart 2022

Haven Verkiezingsdebat

Samen met Deltalinqs organiseerde het Havenbedrijf Rotterdam op maandag 7 maart 2022 hét online Haven Verkiezingsdebat Rotterdam en Imane Elfilali was daar natuurlijk bij!

7 maart 2022

Nivon debat

Onze Gwenaelle Boyaval was te gast bij het Nivon natuurvrienden debat, waar zij een speech hield en vele vragen beantwoorden!

3 maart 2022

De Politieke Arena

Onze Imane Elfilali was te gast in de Politieke Arena, het platform door en voor jongeren, waar een mini-lezing en een verkiezingsdebat tussen politieke partijen plaatsvond!

2 Maart 2022

Studenten Lijstrekkerdebat

De Erasmus Universiteit organiseerde het studenten lijstrekkersdebat en Imane was daar natuurlijk bij! Zij ging in debat over de klimaatdoelen en de woningproblematiek in Rotterdam!

25 februari 2022

Verkiezingsdebat S.S.R. Rotterdam

Onze Floris Geijer ging in debat bij Studentenvereniging S.S.R. Rotterdam over onderwerpen als het stoplichtsysteem in Kralingen, studentenwoningen en ons koloniale verleden.

25 februari 2022

Lijstrekkersdebat Sociaal Ondernemen

Imane Elfilali ging in debat over een voor Volt belangrijk onderwerp: sociaal ondernemen! Kijk via het filmpje hoe zijn in debat ging met andere partijen!

23 februari 2022

Politiek debat Kiezen voor Cultuur

Onze lijsttrekker ging met andere partijen én met vertegenwoordigers van de Rotterdamse culturele sector in gesprek over de belangrijkste onderwerpen voor de komende jaren op het gebied van kunst en cultuur!

22 februari 2022

Verkiezingsgesprek History Matters 010

Samen met vers Beton organiseerde Stichting Gedeeld Verleden Gezamelijke Toekomst een verkiezingsgesprek. Onze lijstrekker, Imane Elfilali, was daar natuurlijk bij!

21 februari 2022

Verkiezingsdebat Fietsersbond

De Fietsersbond organiseerde een debat over de ruimte voor fietsers in de stad, de snorfiets en meer. Simon Bleijenberg was daar namens Volt natuurlijk bij!

21 februari 2022

Het ROB-ondernemers debat

Het ROB-ondernemers debat over o.a. bedrijventerreinen, winkelstraten, MKB en investeren. Laten we in Rotterdam inzetten op duurzaam, digitaal en innovatief ondernemen. Imane Elfilali was namens Volt aanwezig!

17 februari 2022

Het Grote M4H Verkiezingsdebat

Aan de hand van een aantal stellingen - kort uitééngezet door betrokken ondernemers en bewoners uit M4H en omringende wijken-, ging Imane van Volt met andere partijen in debat over de toekomst van M4H!

15 februari 2022

Sportdebat Rotterdam 2022

Tijdens het Sportdebat werd gesproken over topsport en breedtesport. Ook de waarde van sport voor andere beleidsterreinen en de aandacht voor inclusie kwam voorbij. En onze Imane Elfilali was er namens Volt natuurlijk bij!

13 februari 2022

Het Groentrekkersdebat

Het groene verkiezingsdebat over: de groene stad, biodiversiteit en bewonersinitiatieven. Hilgo Wempe van Volt Rotterdam was er natuurlijk bij!

12 februari 2022

Het Rotterdams Plattelandsdebat

Verkiezingsdebat met als thema: Hoe versterken we de band tussen stad en ommeland? En onze Hilgo Wempe van Volt Rotterdam deed mee aan het debat!

11 februari 2022