Evenementen

Evenementen in Rotterdam-Rijnmond!

In onze regio organiseren wij regelmatig leuke en interessante evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn. Hieronder vind je de evenementen die we organiseren. Wil je hier nog meer over weten? Kijk dan op onze social media kanalen en houd onze nieuwsbrief in de gaten!

22.11.22 Community Avond (locatie: Stadsbrasserie Rotterdam)

De community avond vindt plaats op dinsdag 22 november (locatie volgt). Wees welkom vanaf 20:00 uur en ontmoet de fractieleden, bestuursleden en leden van de diverse teams; zij kijken er zeer naar uit om jullie te spreken. Op deze borrel zijn ook (nog) niet-leden van harte welkom, dus neem gerust iemand mee.

30.11.22 Kandidatendebat

Op 30 november vanaf 20:00 uur gaan de kandidaten voor de Provinciale Staten Bart, Juliet, Saskia, Gijs, Leo, Fred, Anke en Milou in debat! Dat is te volgen via deze link:

Debat Volt Kandidaten Provinciale Staten Verkiezingen Zuid-Holland - YouTube

01.12.22 Lijstrekkersdebat

Op 1 december vanaf 20:00 uur gaan de kandidaat lijsttrekkers voor de Provinciale Staten Simon, Miguel, Robert, Tessa, Gerjan en Astrid in debat, te volgen via deze link:

Lijsttrekkers Debat Volt Kandidaten Provinciale Staten Verkiezingen Zuid-Holland - YouTube

07.12.22 Ronde tafel gesprek

Op 7 december vinden er online ronde tafel gesprekken plaats met de (lijstrekkers) kandidaten voor de Provinciale Staten Verkiezingen van Zuid-Holland. Log in via onderstaande link:

VoltPSV | Gather

11.12.22 Congres Volt Zuid-Holland

Op 11 december zal het Congres van Zuid-Holland plaatsvinden in Den Haag. De (lijstrekkers) kandidaten zullen dan worden ingestemd en ook het beleid voor de Provinciale Staten Verkiezingen zullen worden behandeld. Zet de datum alvast in de agenda, meer informatie zal nog volgen!


19.12.22 Inspraakavond

Op maandag 19 december organiseert het community-team de maandelijkse online community-call voor alle leden van Volt Rotterdam-Rijnmond (20:00-21:00 uur). Wil je kennis maken met ons team, of heb je dus iets te delen, te vragen, of wil je even bijgepraat worden, zorg dan dat je erbij bent! Deelnemen kan via deze link


12.01.23: De debatavond

Om 20.00 uur in Tech Noir aan de Schiedamse Vest 154 vind de debatavond van begin volgend jaar plaats. Vind je het dus leuk om met andere leden in debat te gaan, over relevante lokale of random onderwerpen, haak dan aan. En we sluiten natuurlijk af met een borrel!


#DoeMee

Maandelijkse evenementen

De community avond

Elke vierde dinsdag van de maand vindt de ledenborrel plaats. De locatie kan verschillen


De online community call

Elke derde maandag van de maand is er een (online) inspraakavond voor alle leden van regio Rotterdam. Bel in via deze link.


De bestuursvergadering

Elke eerste woensdag van de maand is er een openbare bestuurs-vergadering. De locatie verschilt