Evenementen

Evenementen in Rotterdam!

In onze regio organiseren wij regelmatig leuke en interessante evenementen die voor iedereen toegankelijk zijn. Hieronder vind je de evenementen die we organiseren. Wil je hier nog meer over weten? Kijk dan op onze social media kanalen en houd onze nieuwsbrief in de gaten!

11.08.22: De debatavond

Om 20.00 uur in TechNoir, Rotterdam vind de komende debatavond plaats. Vind je het dus leuk om met andere leden in debat te gaan, over relevante lokale of random onderwerpen, haak dan aan. En we sluiten natuurlijk af met een borrel!

16.08.22: Eurekaweek

Volt Rotterdam-Rijnmond staat samen met Laurens Dassen op de informatiemarkt van de Eurekaweek. We hopen op deze manier niet alleen nieuwe leden aan te trekken, maar ook jongeren te stimuleren en de kans te bieden politieke ervaring op te doen door bijvoorbeeld een stage of vrijwilligersfunctie bij Volt.

16.08.22: Community Avond

Aansluitend op de Eurekaweek sluit Laurens Dassen aan bij onze ledenborrel, deze maand dus op dinsdag 16 augustus in Tech Noir aan de Schiedamse Vest 154. Op deze borrel zijn ook (nog) niet-leden van harte welkom, dus neem gerust iemand mee. Laurens opent de borrel om 18:00 uur en tevens zullen onze fractieleden, bestuursleden en leden van de diverse teams aanwezig zijn. De borrel duurt tot ongeveer 23:00 uur.

16.08.22: Vrouwen van Volt PSV bijeenkomst

Twijfel je nog over je kandidaatstelling voor de Provinciale Statenverkiezingen? Dan kun je ‘s avonds ook de trein pakken naar den Haag om aan te sluiten bij de VvV-bijeenkomst op het Volt-partijbureau.

Bij deze bijeenkomst gaan we vanuit Vrouwen van Volt in gesprek over de kandidaatstelling en ook over de periode daarna. Naast een aantal van onze volksvertegenwoordigers zijn er ook mensen van het partijbureau aanwezig. Het event is open voor de gehele provincie Zuid-Holland, dus stuur het door naar andere Volters uit de regio. Het event is niet alleen voor vrouwen, iedereen is welkom! Meld je aan door te mailen naar: juliet.denoudendammer@volteuropa.org.

24.08.22: Openbare bestuursvergadering

Om 18.30 uur start de openbare bestuursvergadering in [t.b.d.]. Iedereen is welkom om een keer per maand aan te schuiven, input aan te leveren en vragen te stellen. En eet gerust een hapje mee!

08/09.10.22: General Assembly - Praag

Save the date! Op 8 en 9 Oktober vindt namelijk de jaarlijkse General Assembly van Volt Europa plaats. En dit jaar zal de GA plaatsvinden in Praag!

13.10.22: De debatavond

Om 20.00 uur in TechNoir, Rotterdam vind de debatavond van Oktober plaats. Vind je het dus leuk om met andere leden in debat te gaan, over relevante lokale of random onderwerpen, haak dan aan. En we sluiten natuurlijk af met een borrel!#DoeMee

Maandelijkse evenementen

De community avond

Elke vierde dinsdag van de maand vindt de ledenborrel plaats. De locatie kan verschillen


De online community call

Elke derde maandag van de maand is er een (online) inspraakavond voor alle leden van regio Rotterdam. Bel in via deze link.


De bestuursvergadering

Elke eerste woensdag van de maand is er een openbare bestuurs-vergadering. De locatie verschilt