"Vacature gesloten. Volledige focus op beleidsprogramma"

In Augustus liep de deadline voor het aanmelden als kandidaat lid Provinciale Staten voor Zuid-Holland af en op de achtergrond zijn we al druk bezig met de voorbereidingen. Lees hieronder in meer detail de laatste status van de Provinciale Staten Verkiezingen

Kandidaten aanmeldingen
Op 21 augustus 2022 was de deadline voor het aanmelden als kandidaat lid voor de Provinciale Staten van Zuid-Holland. In totaal hebben we 30 aanmeldingen ontvangen (waarvan 8 vrouwen en 22 mannen). De komende maand zal de Kancie met alle kandidaten in gesprek gaan om daarna een gedegen advies mee te kunnen geven. Voor nu zijn we vooral erg blij met de vele enthousiaste aanmeldingen!

Beleidsprogramma status
Afgelopen zomer zijn de beleidsteam fanatiek aan de slag gegaan op de belangrijke thema's voor de Provinciale Staten Verkiezingen. Natuur, vervoer, stikstof, regionale economie en vele andere topics worden nog verder uitgewerkt, zodat we vanuit een gedegen beleidsprogramma kunnen toewerken naar ons verkiezingsprogramma. We verwachten begin september ons concept klaar te hebben, waarna we een aantal mensen willen laten tegenlezen om richting eind september een gedegen versie te hebben.

Vrijwilligers
Op de achtergrond zijn we al fanatiek bezig met de voorbereidingen van zaken als de campagne, het congres etc. Echter zijn we nog steeds opzoek naar fanatieke vrijwilligers die hierbij willen helpen. Wil jij ons helpen bij de campagne (
ellemijn.vandenende@volteuropa.org), communicatie (luuc.dekkers@volteuropa.org) of een ander topic, neem dan gerust contact op!